Suvivirsi kirkontornista kutsuu lauluun!

la 30.5. kello 18.00 - la 30.5. kello 18.15
Internet

Liity laulamaan suvivirttä, missä juuri sillä hetkellä oletkin; pihalla, puistossa, kadulla, kaupassa, ym. Kuulet sen laulettuna ja soitettuna suorana lähetyksenä Vihdin kirkontornista joko niin, että olet kuuloetäisyydellä tai jos olet kaukana, voit kuunnella ja liittyä siihen Vihdin seurakunnan facebook-sivun kautta. Ensin kuitenkin klo 18 soivat Vihdin kirkon ehtookellot, kuten aina lauantaina pyhän alkamisen merkiksi. Kutsu mukaan ystäviäsikin, ja hauskaa on, jos kuvaat omaa lauluasi ja lähetät videon Suvivirsi-tapahtumasivulle. Kirkon portaillekin voi tulla laulamaan, kunhan muistaa turvavälit!