Kesämusiikkia -konsertti: Atte Kilpeläinen, Hannu Kiiski, Ruut Kiiski ja Kaisa-Leena Hannikainen

to 4.6. kello 19.00 - to 4.6. kello 20.00

Kesämusiikkia -konsertissa musisoivat Hannu Kiiski, sello, Ruut Kiiski, piano, Atte Kilpeläinen, alttoviulu ja Kaisa-Leena Hannikainen, piano ja urut.
Konsertti on katsottavissa myös verkossa suorana striimauksena. https://www.facebook.com/Vihdinseurakunta/videos
Kirkkoon voidaan ottaa, kun turvavälit huomioidaan, vain vähän reilut sata ihmistä kerrallaan. Voit lisäksi seurata ja osallistua konserttiin www.vihdinseurakunta.fi etusivun alalaidan sivujen kautta joko FB:n kautta (vaikket olekaan luonut omaa henkilökohtaista sivua) tai muiden etusivun alaosassa olevien sivustojen kautta.

Konsertteihin on vapaa pääsy, mutta paikalle tulevat voivat maksaa vapaaehtoisen ohjelmamaksun ovella lippaaseen. Ovelta otetaan paikkalippu, joka ohjaa oikealle paikalle niin kauan kuin niitä riittää. Ovet suljetaan, kun kaikki liput on jaettu. Lippuja voi varata etukäteen kaisa-leena.hannikainen@evl.fi tai 0404855985.

Livälähetykseen pääset tästä linkistä