Messu Nummelan kirkossa

Pyhäpäivä: Pyhän Kolminaisuuden päivä, Nummelan srkkeskus - Kirkkosali, Liturgi/Selebrantti: Pekka Valkeapää, Saarnaaja: Tuula Kiiski, Kanttori: Elina Pikkuhookana
Messuun voi tulla enintään 70 henkilöä. Paikat on merkitty kirkkosaliin, ja niissä noudatetaan turvavälejä.
Vietämme tässä messussa pitkästä aikaa ehtoollista. Ehtoollista vietetään turvallisuusnäkökohdat huomioiden. Tässä ohjeita, joihin voi tutustua, ja jotka kyllä vielä kerrataan messussa: Ehtoolliselle tullaan kutsusta keskikäytävää pitkin. Seitsemän henkilöä mahtuu kerrallaan ehtoolliselle. Ehtoollispöytä täytetään järjestyksessä urkujen puolelta alkaen merkityille paikoille asettuen. Kun kaikki (myös siunattavaksi tulevat) ovat asettautuneet seisomaan alttarikaiteelle, ehtoollisleipä otetaan pienestä kulhosta yhtä aikaa suuhun ja liturgi sanoo alttaripöydän takaa: Meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen ruumis sinun puolestasi annettu, ja vastaavasti nautitaan ehtoollisviini pikareista. Pikkuruinen leipäkulho ja viinipikari jätetään sille paikalle, mistä se on otettu. Kun ehtoollinen on nautittu pappi siunaa sitä pyytäneet lapset alttaripöydän takaa. Ehtoollisvieraat poistuvat keskikäytävää pitkin omille paikoilleen ja on seuraavan pöydän vuoro tulla kutsusta ehtoolliselle.