Kesämusiikkia -konsertti Kanteleduo Duo Ni

Kesämusiikkia -konsertti Kanteleduo Duo Ni

Duo Ni (Makiko Oba ja Marja Nevankallio, konserttikanteleet) on suomalais-japanilainen kanteleduo. Yhtye on konsertoinut aktiivisesti jo useiden vuosien ajan eri puolilla Suomea ja esiintyy erilaisissa tapahtumissa ja konserteissa. Duo Ni soittaa pääasiassa uudempaa kanteleelle sävellettyä ja sovitettua taidemusiikkia, mutta konserteissa kuullaan myös omia sävellyksiä sekä suomalaista ja japanilaista perinnemusiikkia. Duo sisällyttää monipuolisesti konserttiohjelmistoonsa erilaisia kanteleita, soittotyylejä ja ennakkoluulottomia sovituksia. Duo Ni'n ajatus ja toive on elää ainutkertaisissa konserttihetkissä, kohdata kuulijat ja ihmiset musiikin kautta ja jättää sävelet soimaan mieliin ja sydämiin.

Marja Nevankallio on kanteletaiteilija, pianon- ja kanteleensoitonopettaja ja kamarimuusikko. Hän valmistui vuonna 2006 musiikin maisteriksi Sibelius-Akatemian esittävän säveltaiteen koulutusohjelmasta. Siellä hän opiskeli pääaineenaan konserttikantele Ritva Koistisen, Katja Pitkäsen ja Timo Väänäsen johdolla. Marja konsertoi ja esiintyy sekä sooloartistina että erilaisissa kokoonpanoissa (mm. Trio Valo ja Duo Ni) eri puolilla Suomea sekä antaa soitonopetusta kanteleen- ja pianonsoittajille Tampereen Musiikkiakatemiassa, Sastamalan musiikkiopistossa sekä yksityisesti Moon Music -toiminimellä Tampereen ja Helsingin seudulla.

Makiko Oba on Japanista kotoisin oleva kanteleensoittaja. Hän valmistuu pian Sibelius-Akatemiasta, missä hän opiskelee kanteleensoittoa tällä hetkellä Ritva Koistisen johdolla. Makiko esiintyy sekä solistina että erilaisissa kamarimusiikkikokoonpanoissa Suomessa ja Japanissa.

Kirkkoon mahtuu 1oo konserttivierasta (tilarajoitukset voimassa).
Vapaa pääsy, vapaaehtoinen ohjelmamaksu seurakunnan musiikkityön tukemiseen.
Lippuja voi varata etukäteen ulla.eho-saario@evl.fi
Linkki konserttiliveen alla.

Livelähetykseen pääset tästä linkistä