Kesämusiikkia: Seeli Toivio, laulu ja sello
Konsertti on katsottavissa myös verkossa suorana striimauksena. Kirkkoon voidaan ottaa, kun turvavälit huomioidaan, vain vähän reilut sata ihmistä kerrallaan. Voit lisäksi seurata ja osallistua konserttiin www.vihdinseurakunta.fi etusivun alalaidan sivujen kautta joko FB:n kautta (vaikket olekaan luonut omaa henkilökohtaista sivua) tai muiden etusivun alaosassa olevien sivustojen kautta.

Konserttiin on vapaa pääsy, mutta paikalle tulevat voivat maksaa vapaaehtoisen ohjelmamaksun ovella lippaaseen. Ovelta otetaan paikkalippu, joka ohjaa oikealle paikalle niin kauan kuin niitä riittää. Ovet suljetaan, kun kaikki liput on jaettu. Lippuja voi varata etukäteen ainomaria.ollikainen@gmail.com

Livelähetykseen pääset tästä linkistä