Kirkkokuoron harjoitus Nummelassa

ke 16.9. kello 18.30 - ke 16.9. kello 20.30

Vihdin kirkkokuoro on perinteikäs, mutta varsin virkeä ja uudistushaluinen 3-4 -äänistä monentyylistä kirkkomusiikkia gregoriaanisesta gospeliin laulava innostunut joukko. Kirkkokuoro harjoittelee keskiviikkoisin klo 18.30-20.15 vuoroviikoin Nummelan srk-keskuksessa ja Vihdin kirkossa, tarkemmat tiedot tapahtumakalenterissa.

Uudet laulajat ovat tervetulleita! Kuoroa johtaa kanttori Kaisa-Leena Hannikainen, johon kuoroon pyrkivien tulee ottaa ensin yhteyttä: kaisa-leena.hannikainen(at)evl.fi, p. 040 4855985