Lasten itsenäisyysaiheinen esitys

Lasten itsenäisyysaiheinen näytelmä, missä kivoja lasten lauluja ja hauska pieni näytelmä. Tervetuloa mukaan! Tilaisuus on suunnattu lapsiperheille, perhepäivähoitajille ja päiväkotiryhmille.

Toivon Jyvän käsityökerho

Tule tutustumaan Toivon Jyvään

Toivon Paikka

Tervetuloa Toivon Paikkaan!

Teematunti vaihtuvin aihein klo 16-17

Päivällinen klo 16-17.30 3€. Alle kouluikäiset ilmaiseksi. Perunamuussi ja kalapihvi tai kasvispyörykät, kermaviilikastike ja vihersalaatti.

Diakoniatyöntekijä tavattavissa.

Perhekerho

Koko päivän perheiden kerho, seuraa ja tekemistä lapsille ja aikuisille. Päivän aloittaa ilmainen aamupala ja lounaan voi nauttia edullisesti klo 11-15 Toivon paikassa. Voit tulla oman aikataulusi mukaan, ei ennakkoilmoittautumista.