Ehtoollishetki Vihtijärven kappelissa

Vihtijärven kappeli

Ehtoollishetki Vihtijärven kappelissa

Pyhäpäivä: 3. sunnuntai ennen paastonaikaa, Vihtijärven kappeli
Piispan kirjeessä Kaisamari Hintikka on sallinut paikallisseurakuntien järjestää pienimuotoisia ehtoollishetkiä kirkoissaan. Vihtijärven ehtoollishetkiin ilmoittaudutaan Päivi Putkonen-Hegazin kautta 040 5935923. Ensimmäinen ehtoollishetki alkaa sunnuntaina 31.1 klo 10, ja niitä toteutetaan tarpeen mukaan puolen tunnin välein. Ennakkovaraus ilmoittautumisjärjestyksessä.
Rajoitusten vuoksi yhteen tilaisuuteen on mahdollista ottaa sisälle 7 seurakuntalaista. Tilaisuudessa luetaan Herran sanaa, rukoillaan ja lauletaan tuttuja virsiä. Tervetuloa!
Lajissaan ensimmäisessä ehtoollishetkessä teidän kanssanne on pastori Matti Helimäki, Ulla Eho-Saario ja Anne Hampori. Muistathan ilmoittautua. Tervetuloa!