Konsertti: Vihdin kamarikuoro ja soitinyhtye

su 22.5. klo 18.00 – 19.15

Vihdin kamarikuoro ja soitinyhtye esittävät John Rutterin Requiemin, solistina Johanna Isokoski. Ohjelmassa lisäksi suomalaista kuoromusiikkia ja suomalaisia yksinlauluja.
Konsertin johtaa Jorma Hannikainen, urkurina Kaisa-Leena Hannikainen.
Konsertin lipputulot Ukrainan perheiden hyväksi
Liput 20 € ovelta + ennakkoon: Kukkakauppa Villikaisla Vihti kk, seurakuntatoimisto, Nummelan srk-keskus, verkkokauppa vkk.mycashflow.fi
Alle 18-v. vapaa pääsy.
Ilmainen kuljetus Nummelan srk-keskukselta ensimmäiselle kahdeksalle, tiedustelut Leena Haapaniemi 0407599628
Jotta huonojalkaiset autoilla tulevat saavat auton kirkon yläparkkiin, muiden toivotaan jättävän autonsa Niuhalanraitin varrelle.

Konsertin johtaa Jorma Hannikainen, urkurina Kaisa-Leena Hannikainen.
Konsertin lipputulot Ukrainan perheiden hyväksi
Alle 18-v. vapaa pääsy.