Juhannuksen sanajumalanpalvelus & piknik Pyhän Birgitan kirkon raunioilla (sateen sattuessa Vihdin kirkossa)

Juhannuksen sanajumalanpalvelus Pyhän Birgitan kirkon raunioilla, sateen sattuessa Vihdin kirkossa.

Sanajumalanpalveluksen jälkeen vietämme sään salliessa yhdessä piknikkiä Pyhän Birgitan raunioilla. Pakkaa itsellesi mieluiset eväät mukaan ja tule nauttimaan juhannuspäivästä! Sateen sattuessa sanajumalanpalvelus ja kirkkokahvit Vihdin kirkossa.

Pyhäpäivä: Juhannuspäivä (Johannes Kastajan päivä), Pyhäpäivän aihe: Tien raivaaja, Pyhän Birgitan kirkko, Vihdin kirkko - Kirkkosali, Vihdin kirkko - Sivusali, Liturgi/Selebrantti: Julia Huhta, Kanttori: Soini Virtanen, Virret: 571:1-3; 705 (st); 572:1-3; 574:1-2, 4; 501; 571:4-6