VihtiKirkkis-LAN-tapahtuma

Vihdin seurakuntatalo

Kiinnostaako tietokoneella pelaaminen tai vaikkapa digitaalisen taiteen tekeminen? Tule mukaan Vihdin seurakunnan omaan VihtiKirkkis-LAN -tapahtumaan, johon ei ole ikärajaa - riittää että hiiri pysyy kädessä.

Koneita asennellaan perjantaina 23.9. klo 16 alkaen ja lanit jatkuvat iltakymmeneen asti. Yö vietetään kotona ja lanit jatkuvat lauantaina 24.9. klo 10-22.

Laneihin ei ole ennakkoilmoittautumista, eli kannattaa olla ajoissa paikalla ja etsiä itse oma paikkan sa - eli voisi sanoa "first come, first served". Sinun tarvit see ottaa mukaasi itsellesi sisäjalkineet, naposteltavaa sekä tietenkin oma tietokone (näyttö, näppäimistö, hiiri, peliohjain) tarvittavine kaapeleineen, joissa kaikissa on selkeästi merkittynä oma nimesi esimerkiksi teipillä.

ps. Voit ottaa mukaan vaikkapa lautapelejä. Kannattaa muuten sopia kimppakyytejä.

• Lapsille ja lapsiperheille Lapsille ja lapsiperheille
  • Nuorille Nuorille