Päiväkuoro

Tervetuloa laulamaan kanssamme! Meitä on mukavan kokoinen laulukuoro, mutta uudet laulajat otetaan aina iloiten vastaan. Tule tutustumaan toimintaamme!

Kamarimusiikkia kirkossa, järj. Lohjan kaupunginorkesteri

ESIINTYJÄT
Lotta Koponen, viulu
Hanna Lipiäinen, viulu
Pia Sävelkoski, alttoviulu
Jukka Tyrväinen, sello
Risto Lauriala, piano
OHJELMISTO
Schumann:
Pianokvintetto op. 44
Johannes Brahms:
Pianokvartetto c-molli, op.60
I Allegro non troppo
II Scherzo (Allegro)
III Andante
IV Finale (Allegro comodo)

Kirkkokuoron harjoitus kirkossa

on perinteikäs, mutta varsin virkeä ja uudistushaluinen 3-4 -äänistä monentyylistä kirkkomusiikkia gregoriaanisesta gospeliin laulava innostunut joukko. Kirkkokuoro harjoittelee keskiviikkoisin klo 18.30-20.15 vuoroviikoin Nummelan srk-keskuksessa ja Vihdin kirkossa, tarkemmat tiedot tapahtumakalenterissa.
Uudet laulajat ovat tervetulleita! Kuoroa johtaa kanttori Kaisa-Leena Hannikainen, johon kuoroon pyrkivien tulee ottaa yhteyttä: kaisa-leena.hannikainen(at)evl.fi, p. 040 4855985

Päiväkuoro

Päiväkuoron harjoitukset Nummelan kirkkosalissa. Tervetuloa mukaan laulamaan!