Päiväkuoro

Tervetuloa laulamaan iloiseen joukkoomme! Tule tutustumaan ja ihastumaan toimintaamme!

Kirkkokuoron harjoitus Nummelassa

on perinteikäs, mutta varsin virkeä ja uudistushaluinen 3-4 -äänistä monentyylistä kirkkomusiikkia gregoriaanisesta gospeliin laulava innostunut joukko. Kirkkokuoro harjoittelee keskiviikkoisin klo 18.30-20.15 vuoroviikoin Nummelan srk-keskuksessa ja Vihdin kirkossa, tarkemmat tiedot tapahtumakalenterissa.
Uudet laulajat ovat tervetulleita! Kuoroa johtaa kanttori Kaisa-Leena Hannikainen, johon kuoroon pyrkivien tulee ottaa yhteyttä: kaisa-leena.hannikainen(at)evl.fi, p. 040 4855985

Pappila - Sali Lilja

Pappilan veisuut

Pappilan veisuut ja kahvit
Veisuissa lauletaan ja opetellaan Siionin virsiä, joka on körttiläisten eli herännäisten veisukirja ja hartaudenharjoituksen ydin.
Mukana veisaamassa pastori Kaiju Himanen

Laskiaiskonsertti VALOA TALVEEN

Pekka Toivonen: VALOA TALVEEN

Vapaa pääsy, ohjelma 10 euroa
Omintakeinen säveltäjä ja pianisti Pekka Toivonen tuo valon Vihdin kirkonkylälle. Laskiaissunnuntain konsertissa kuullaan mm. uunituore soolosellosarja, kappaleita vastikään julkaistulta Pekka Toivonen Ensemblen levyltä sekä hetkessä syntyvää vapaata musiikkia.

Pekka Toivonen, piano, sävellykset, Miia Reko, trumpetti ja flyygelitorvi, Tatu Ahola, sello