Raamattuluento

Raamattuluennon aiheena on Isä, Jumala.
Minkälaiset kasvot Jumalalle piirtyvät Raamatun valossa? Mitä voimme Raamatun perusteella tietää Jumalan ensimmäisestä persoonasta? Kuka on tämä Vanhan testamentin Jahve? "Minä olen se joka olen", ilmoittaa Jumala itsestään Moosekselle (2. Moos. 3:14).
Mitä tästä nyt oikein pitää ajatella?

Luennon pitää pastori, väitöskirjatutkija Wille-Hermanni Riekkinen. Luennon arvioitu kesto 1h. Pientä purtavaa ja kahvitarjoilu luennon jälkeen, tervetuloa!

Seurakunnan auto kuljettaa luennolle osallistuvia kirkonkylältä Nummelaan. Ilmoittaudu kyytiin viraston Sonjalle: 09 3478 500 (ma-pe klo 9-14).

Tulevilla luennoilla maalis- ja huhtikuussa käsittelyssä Jumalan persoonista Pyhä Henki (su 24.3.) ja Poika (su 28.4.), myöhemmin myös aiheesta seurakunta (su 26.5.).

Raamattuluennot keväällä 2024 ovat osa Nummelan seurakuntakeskuksella kokoontuvan Olotila-yhteisön toimintaa. Olotila tarkoittaa avoimia ovia, mahdollisuutta kokoontua ja osallistua erilaisiin toimintoihin.
  • Nuorille Nuorille