Kesämusiikkia: You Me. - Pekka Toivonen, piano, Saara Viika, sello

Kesämusiikkia: You Me. - Pekka Toivonen, piano, Saara Viika, sello
Vapaa pääsy, vapaaehtoinen ohjelmamaksu 10 €. Kuljetuksista konsertteihin voi tiedustella vihti.seurakunta@evl.fi tai 093478500.

Pekka Toivonen on helsinkiläinen monitaiteilija. Saara Viika on helsinkiläinen muusikko. Molemmat vaikuttavat Pekka Toivonen Ensemblessä. www.pekkatoivonen.com

Toivo on sanoma, jolla ei ole uskontoa. Pysähdytään näin Juhannuksen kynnysmatolla hetkeen, jota paha ei vaani. Hetkeen, jossa voimme yhdessä hengittää, ottaa ja antaa, varauksetta. Taide ei ole politiikan ankkalampi, ei vanhempi sisar, ei kilpa- tai naimakumppani, ei "diili". Taide on ihmisyyden tasolla tapahtuvaa välittämistä - tunteen, ajatuksen, kaiken, jota yhteys, kohtaaminen, vain voi antaa. Minä olen minä, sinä olet sinä. Afrikkalaisemmin, perinjuurisemmin: minä olen, koska sinä olet (Ubuntu-filosofia). Puhtain intentioin; nautitaan tästä yhteisestä vapauden, rauhan ja jännän äärestä.
  • Musiikki Musiikki