MAJATALOILLASSA MUUSIKKO-
EVANKELISTA SAMU SAARINEN

Syksyn ensimmäisessä Majataloillassa Nummelan seurakuntakeskuksella vierailee Samu Saarinen, laulaja, lauluntekijä ja evankelista. Hän on kiertänyt seurakunnissa, päihde- ja mielenterveystyön tilaisuuksissa sekä vankiloissa vuodesta 2011. Puheen ja musiikin välityksellä Samu kertoo vaikeuksien sävyttämää tarinaansa, johon monen on varmasti helppo samaistua. Hän kertoo vaikeuksien voittamisesta ja siitä, miten ylitsepääsemättömätkin hankaluudet voivat muuttua Jumalan avulla iloksi, valoksi ja siunaukseksi.

Elämän jakaminen ja toisten kuunteleminen ravitsevat Samu Saarisen kasvua. Vaikka kasvunhetket ovat olleet kipeitä, ne ovat jälkeen päin katsottuna olleet hyödyllisiä, iloa tuottavia ja elämää helpottavia. Samu laulaa ja puhuu kaikenikäisille. Majataloillan teemana on tällä kertaa ’Kasvun hetkiä’. Tervetuloa nauttimaan elämänmakuisesta illasta ja hyvästä seurasta Nummelan seurakuntakeskukseen (Kappelitie 5) 15.9. klo 18.00.

Pia Stenström

P.S. Ripari-info illan päätteeksi

Samu Saarisen jälkeen on vielä tarjolla tanakka tietopaketti vuoden 2019 riparilaisten vanhemmille.