sukkia tehty lähetyspiirissä

Lähetyspiirit

Lähetyspiirit ja -ryhmät

Nummelan lähetyspiiri

kokoontuu lähetys- ja kansainvälisten asioiden tiimoilla seurakuntakeskuksen takkahuoneessa  joka toinen maanantai  kello 13.00 - 14.30.
Nummelan piiri ei aloita vielä kokoontumistaan syyskuussa. Pyrimme kokoontumaan Teams-yhteyden kautta.

Vihdin kirkonkylän lähetyspiiri

kokoontuu Kello-Pelmannin tuvassa joka toinen tiistai kello 10.00. - 12.00. Piiri tekee käsitöitä lähetysmyyjäisiin ja keskustelee lähetykseen liittyvistä aiheista.
Lähetyspiiri ei aloita vielä kokoontumistaan syyskuussa. Pyrimme kokoontumaan Teams-yhteyden kautta.

Toivoa naisille -rukous- ja raamattupiiri

kokoontuu Nummelan seurakuntakeskuksessa Mummolan tiloissa joka toinen keskiviikko kello 18.30. - 20.30. Ryhmä aloittaa toimintansa 2.9.2020

Selin kyläkerho

kokoontuu monitoimitalossa lähetysaiheen parissa kuukauden toinen torstai kello 13.00 - 14.30.  Ensimmäinen kerta lokakuussa.

Lähetystupa Toivon Jyvä ja käsityökerho

Lähetystupa on koronarajoitusten vuoksi suljettuna vielä syyskuussa.

Lähetystuvan putiikki on auki Nummelan seurakuntakeskuksessa keskiviikkoisin kello 15 - 17.30 sekä torstaisin kello 11 - 14, tai silloin kun myyjä on paikalla ja ovi on auki. Myös vahtimestarilta voi kysyä jos putiikki on kiinni. Myynnissä lahjoja, käsitöitä, puu-töitä, mattoja, poppanoita, kirjoja, kortteja, jne. Voit myös kysyä vaatekorjauksia ja pieniä ompelutöitä.

Käsityökerho kokoontuu Nummelan seurakuntakeskuksen Lähetysputiikin tiloissa (Neuvotteluhuone) joka tiistai kello 10 – 14 tekemään käsitöitä myyjäisiin ja Toivon Jyvän lähetysputiikkiin.
Käsityökerho ei aloita vielä kokoontumistaan syyskuussa.

Puukööri

Miesten puutyöryhmä tekee puutöitä lähetysmyyjäisiin ja Toivon Jyvän myymälään ja kokoontuu joka toinen torstai Huhmarnummen koululla. Puukööri aloittaa 16.9.2020 klo 18.00.
Vastuuhenkilö Eero Raitanen 040 5731425.