sukkia tehty lähetyspiirissä

Lähetyspiirit

Lähetyspiirit ja -ryhmät

Nummelan lähetyspiiri

kokoontuu lähetys- ja kansainvälisten asioiden tiimoilla seurakuntakeskuksen takkahuoneessa  joka toinen maanantai  kello 13.00 - 14.30. Nummelan piiri aloittaa 14.9.2020.

Vihdin kirkonkylän lähetyspiiri

kokoontuu Kello-Pelmannin tuvassa joka toinen tiistai kello 10.00. - 12.00. Piiri tekee käsitöitä lähetysmyyjäisiin ja keskustelee lähetykseen liittyvistä aiheista. Syyskausi alkaa 8.9.2020.

Toivoa naisille -rukous- ja raamattupiiri

kokoontuu Nummelan seurakuntakeskuksessa Mummolan tiloissa joka toinen keskiviikko kello 18.30. - 20.30.

Selin kyläkerho

kokoontuu monitoimitalossa lähetysaiheen parissa kuukauden toinen torstai alkaen kello 13.00 - 14.30.

Lähetystupa Toivon Jyvä ja käsityökerho

Lähetystuvan putiikki on auki Nummelan seurakuntakeskuksessa keskiviikkoisin kello 15 - 17.30 sekä torstaisin kello 11 - 14, tai silloin kun myyjä on paikalla ja ovi on auki. Myös vahtimestarilta voi kysyä jos putiikki on kiinni. Myynnissä lahjoja, käsitöitä, puu-töitä, mattoja, poppanoita, kirjoja, kortteja, jne. Voit myös kysyä vaatekorjauksia ja pieniä ompelutöitä. Aloitamme syyskuussa.

Käsityökerho kokoontuu Nummelan seurakuntakeskuksen Lähetysputiikin tiloissa (Neuvotteluhuone) joka tiistai kello 10 – 14 tekemään käsitöitä myyjäisiin ja Toivon Jyvän lähetysputiikkiin. Syyskausi alkaa 1.9.2020.

Puukööri

Miesten puutyöryhmä tekee puutöitä lähetysmyyjäisiin ja kokoontuu joka toinen torstai Huhmarnummen koululla.
Vastuuhlö Eero Raitanen 040 5731425.