Nimikkolähettimme

Israelissa Sari-Johanna Kuittilo työskentelee diakonia- ja dialogityössä Jerusalemissa. 
Viite 152

Taiwanilla Hanna ja Sean Pienaar työskentelevät vankilassa olevien maahanmuuttajien parissa- ja englannin kielen opetustehtävissä teologisessa seminaarissa.
Viite  136

Japanissa lähettejämme ovat Johanna ja Jüri Perendi. Johanna työskentelee Okayaman seurakunnan pyhäkoulu- perhe- ja nuorisotyössä.
Viite 149

Suomessa ja Kyproksella Mikael Tunér toimii Sat7 pars ohjelmien elokuvaohjaajana.  Ohjelmat näkyvät Iranissa, Tadzikistanissa, Afganistanissa sekä Euroopassa. 
Viite 194

Senegalissa Vaula Veirala ja Jaakko Nuutila. Jaakko toimii läntisen Afrikan aluepäällikön tehtävissä Senegalissa ja Mauritaniassa. Vaula toimii pienyrittäjyyden kehittäjänä naisten parissa Senegalissa.
Viite 110

Nimikkokohteet
Vihdin seurakunta tukee Sanansaattajien kautta SAT-7 Arabic Egyptin studion tuottamaa arabiankielistä naisille suunnattua satelliittiohjelmaa, jota lähetetään 3-5 kertaa viikossa. Tavoittavuusalue on 70 valtiota Lähi-idässä, Pohjois-Afrikassa ja Euroopassa. 
Viite 181

Pipliaseuran kautta tuetaan raamattutyötä Kiinassa. 
Viite 505

Tuemme Viron kirkon työntekijöitä Joel ja Signe Reinarua. He työskentelevät Viron kirkon nuorisotyön ja pyhäkoulutyön kehittämistehtävissä.  
Viite 4682