Nimikkolähettejämme voit tukea seurakuntamme kautta.
Maksun saaja Vihdin seurakunta lähetysjohtokunta FI83-2260 1800 009219.

Israelissa Sari-Johanna Kuittilo, diakonia- ja dialogityö Jerusalemissa. Suomen Lähetysseura.
Viite 152

Taiwanilla Hanna ja Sean Pienaar, vankilatyö maahanmuuttajien parissa- ja englannin kielen opetustehtävät teologisessa seminaarissa. Suomen Lähetysseura.
Viite  136

Japanissa Johanna ja Jüri Perendi  Okayaman seurakuntatyö; pyhäkoulu- perhe- ja nuorisotyö. Lähetysyhdistys Kylväjä.
Viite 149

Suomessa ja Kyproksella Mikael Tunér Sat7 pars ohjelmien elokuvaohjaus.  Ohjelmat näkyvät Iranissa, Tadzikistanissa, Afganistanissa sekä Euroopassa. Medialähetys Sanansaattajat.
Viite 194

Senegalissa Vaula Veirala ja Jaakko Nuutila ovat palanneet Suomeen.
Viite 110

Nimikkokohteet
SAT-7 Arabic Egyptin studion tuottama arabiankielinen naisille suunnattu satelliittiohjelmaa, jota lähetetään 3-5 kertaa viikossa. Tavoittavuusalue on 70 valtiota Lähi-idässä, Pohjois-Afrikassa ja Euroopassa Medialähetys Sanansaattajien kautta.
Viite 181

Pipliaseuran raamattutyö Kiinassa erityisesti vähemmistökielille.
Viite 505

Viron kirkon työntekijät Joel ja Signe Reinaru kirkon nuorisotyön ja pyhäkoulutyön kehittämistehtävissä.
Viite 4682