Hanna-piiri

HANNA-PIIRI
naisten Raamattu- ja rukouspiiri. Rukoilemme naisten puolesta ympäri maailman. Raamatusta olemme -Jeesus kohtaa kärsivän - aiheen äärellä. Kokoonnumme Nummelan seurakuntakeskuksessa takkahuoneessa joka toinen keskiviikko kello 18.30 - 20.30. Kahvia tarjolla kello 17.30 -18.00 aulassa.

HANNA-PIIRI
Tervetuloa naisten Raamattu- ja rukouspiiriin.

Perhepesä

Kaikille avoin perheiden kerho, seuraa ja iloista tekemistä lapsille ja aikuisille. Voit tulla oman aikataulusi mukaan, ei ennakkoilmoittautumista.

Tilaisuuden pitäjällä, muualla

Herrakunnan perhekerho

Kaikille avoin perheiden kerho Herrakunnan kylätalolla, seuraa ja iloista tekemistä lapsille ja aikuisille. Voit tulla oman aikataulusi mukaan, ei ennakkoilmoittautumista.

Pappila - Sali Lilja

Perhetupa Kirkonkylän Pappila

Kaikille avoin perhekerho, seuraa ja iloista tekemistä lapsille ja aikuisille. Voit tulla oman aikataulusi mukaan, ei ilmoittautumista.