Vihdin seurakunnan kansainvälisen työn ja lähetyksen tavoitteet: 

Vapahtaja kutsuu meidät kaikki tekemään työtä kanssaan. Joitakin hän kutsuu viemään sanomaa anteeksiantavasta Jumalasta oman maan rajojen ulkopuolelle. Me muut saamme olle kotimaassa lähettäjinä lähetystyöntekijöiden sekä paikallisten seurakuntien tukena rukouksin, kätten töin ja  avustusvaroin. Olemme myös omalla paikallamme viemässä evankeliumin sanomaa läheisillemme, ystäville, naapureille ja maahanmuuttajille. Vihdin seurakunta on mukana tukemassa nimikkolähettejään ja nimikkokohteitaan maailmalla. Nimikkoläheteistämme ja nimikkokohteistamme tietoa täällä.

Lähetyspiirit ja -toimintaryhmät

Nummelan lähetyspiiri

kokoontuu lähetys- ja kansainvälisten asioiden tiimoilla seurakuntakeskuksen takkahuoneessa  joka toinen torstai  kello 13.00 - 14.30.
Nummelan piiri on kesätauolla kesä-elokuun ajan.

Vihdin kirkonkylän lähetyspiiri

Vihdin kirkonkylän lähetyspiiri kokoontuu parittomina tiistaina kello 10-12 kirkonkylän seurakuntatalon kokoushuoneessa.seurakuntatalon kokoushuoneessa. Piiri tekee käsitöitä lähetysmyyjäisiin ja keskustelee lähetykseen liittyvistä aiheista.  

Toivoa naisille rukous- ja raamattupiiri


Toivoa Naisille Raamattu- ja rukouspiiri kokoontuu Toivon Jyvässä Nummelan srk talo Kappelitie 5 G joka toinen maanantai klo 18-20. Oma raamattu mukaan. Piirivastaava Mirja Rimpiläinen 050 5474230. Keräämme varoja Kätketyt aarteet- ihmiskaupan uhrien hyväksi Medialähetys Sansan kautta. Käy tutustumassa toivoanaisille.fi Tapahtumakalenterista voit tarkistaa tapaamiset: tapahtumat

Toivon Jyvä -käsityöpuoti ja käsityökerho

Lähetystyölle avustusvaroja keräävä puoti on auki Kappelitie 5 G Toivon Jyvän tilassa tiistaisin kello 11-14. Myös vahtimestari voi tulla myymään puodin ollessa kiinni. Myynnissä lahjoja, käsitöitä, puutöitä, mattoja, poppanoita, kirjoja, kortteja, jne. Voit myös kysyä vaatekorjauksia ja pieniä ompelutöitä. Puoti on kesätauolla aina kesä-elokuun aikana. 

Käsityökerho kokoontuu Nummelan seurakuntakeskuksen Toivon Jyvän putiikissa Kappelitie joka tiistai kello 11–14 tekemään käsitöitä myyjäisiin ja Toivon Jyvän lähetysputiikkiin.  Kerhovastaavina toimivat Kaija Koitermaa ja Sirpa Vainio. Tiedustelut: Maria Hanhikorpi puh. 0400 235691. Kerho on kesätauolla kesä- elokuun ajan.

 

Kello-Pelmannin kudontatupa

Vihdin kirkonkylällä Kello-Pelmannin kudontatuvalla kudotaan mattoja ja poppanoita lähetysputiikkiin myyntiin sekä tilaustöinä. Tervetuloa mukaan kutomaan. Tiedustelut ja tilaukset Maria Hanhikorpi puh. 0400 235 691.

Puukööri

Erilaisia puutöitä tehdään Huhmarnummen koululla joka toinen tiistai kello 17.30-21.00.  Tuoteita on myynnissä Toivon Jyvän myymälässä ja valmistamme pieniä tuotteita myös tilauksesta. Tervetuloa mukaan puutöiden pariin.
Kerhovastaava Seppo Hanhikorpi, tiedustelut Maria Hanhikorpi puh. 0400 235691. Puukööri on kesätauolla kesä-elokuun ajan.