Kesä- ja kausityöntekijöitä

Vihdin seurakunnan hautausmaille haetaan kausi- ja kesätyöntekijöitä hautojenhoito- ja puistotöihin 22.4.2021 alkaen. Odotamme sinulta säännöllisyyttä, kykyä fyysiseen ulkotyöhön, positiivista asennetta ja valmiutta itsenäiseen työskentelyyn sekä ryhmätyöhön. Kausityöntekijöiden osalta eduksi katsotaan viheralan työkokemus ja/tai koulutus sekä ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus. Kausityöntekijät palkataan n. 6 kuukauden työsuhteisiin. Kesätyöntekijät palkataan noin neljän viikon jaksoihin. Työn alkaessa kesätyöntekijän on oltava 16 vuotta täyttänyt. Tehtävät ovat kuukausipalkkaisia, palkkaus työehtosopimuksen mukaan.

Osa hakijoista kutsutaan haastatteluun viikolla 8. Tehtäviin valituille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Tiedustelut: hautausmaan toimisto p. 09 3478 5030 arkisin klo 9-11 tai janne.nummela@evl.fi

Vapaamuotoiset hakemukset: vihti.seurakunta@evl.fi tai Vihdin seurakunta, työhakemus hautausmaat, Kartanontie 51 03400 Vihti. Hakemusten on oltava perillä 19.2.2021 klo 14 mennessä.