Vahtimestari-siivoojan sijaisuus

Vihdin seurakunnassa on avoinna vahtimestari-siivoojan tehtävä.  Tehtävä on kokoaikainen ja määräaikainen ajalla 20.5.2019 – 15.4.2020 (työn alkamispäivästä voidaan sopia). Työpisteinä ovat pääasiassa seurakuntakeskus Nummelassa ja Pappila Vihdin kirkonkylässä.  Työsuhteen alussa on kolmen kuukauden koeaika.

<

Odotamme tehtävään valittavalta keittiö- ja siivoustöiden ammattiosaamista. Yhteistyökyky, aktiivisuus ja luonteva palveluasenne ovat tärkeitä. Työ on vaihtelevaa ja monipuolista. Työpisteiden välillä siirtymiseen tarvitaan omaa autoa. Tehtävään sisältyy runsaasti ilta- ja viikonlopputyötä.

Palkka

Palkka määräytyy vaativuusryhmän 401 mukaan, alkupalkka on 1 911,09 €/kk. Peruspalkan lisäksi maksetaan henkilökohtaista palkanosaa työkokemuksen perusteella enintään 15 % peruspalkasta.

Hakeminen

Toimita hakemuksesi viimeistään tiistaina 16.4.2019 sähköpostitse osoitteeseen  tapio.arvola@evl.fi.

Työnäytteen antaminen ja haastattelut

Otamme yhteyttä työnäytteeseen valittuihin viimeistään tiistaina 23.4., jolloin sovitaan myös näytteen aika. Haastattelut järjestetään työnäytteiden jälkeen toukokuun alussa.

Lisätietoa

Ylivahtimestari Tapio Arvola  tapio.arvola@evl.fi  tai puhelimitse 12.4. alkaen  0400 635 3671
Vastaava vahtimestari-siivooja Sonja Ranta p. 044 756 8300  sonja.ranta@evl.fi