Haemme kappalaista vakituiseen virkaan

Lue lisää ja hae

----

Töihin Riuttarannan leirikeskukseen! 

Tule mukaan iloiseen ja innostavaan työyhteisöön, luomaan ikimuistoisia leirikokemuksia upeassa miljöössä. Meillä on tarjolla monipuolinen ja kiinnostava työ sekä kehittämismyönteinen työyhteisö. Haemme kesätyöntekijöitä seuraaviin toimiin: 

Määräaikainen leirikeskustyöntekijä Riuttarannan leirikeskukseen  

Vihdin seurakunnan Riuttarannan leirikeskukseen haetaan leirikeskustyöntekijöitä keittiö- ja siivoustyöhön touko - syyskuulle 2024. 

Leirikeskustyöntekijän tehtäviin kuuluu ruoanvalmistus ja leipominen, asiakaspalvelu, astiahuollon- ja puhtaanapidon tehtävät, sekä tarvittaessa kaikki leirikeskuksen työt. 

Tehtävässä on eduksi ammatillinen ja itsenäinen työote, reipas ja positiivinen asenne sekä hyvät asiakaspalvelutaidot. Tehtävässä soveltuvasta ammatillisesta koulutuksesta (keittiö) on suuri etu. Sujuva suomen kielen ymmärrys ja puhe vaaditaan. Hygieniapassi vaaditaan. Arvostamme yhteistyötaitoa ja joustavuutta työtehtävien hoitamisessa.  

Tehtävä edellyttää työskentelyä myös iltaisin ja viikonloppuisin. Oma kulkuneuvo on välttämätön. Työ edellyttää täysi-ikäisyyttä. 

Vapaamuotoisten hakemusten viimeinen jättöpäivä on maanantai 26.2.2024 sähköpostitse osoitteeseen anna.honkanen@evl.fi Otamme yhteyttä haastatteluun valittuihin viikolla 9. Haastattelut pidetään tiistaina 5.3.2024. Palkka määräytyy KirVESTES:sin mukaan, vaatimusryhmän 401 mukaisesti. (2169,88 e/kk) Lisäksi maksetaan mahdollista kokemuslisää.  

 

Määräaikainen keittiöapulainen Riuttarannan leirikeskukseen  

Vihdin seurakunnan Riuttarannan leirikeskukseen haetaan keittiöapulaisia keittiö- ja siivoustyöhön kesä - elokuulle 2024. Työjakson pituudesta voidaan neuvotella. 

Keittiöapulaisen tehtävänkuvaan kuuluu avustavat tehtävät keittiössä, astiahuollon- ja puhtaanapidon tehtävät, asiakas- ja majoitustilojen puhtaanapidon tehtävät. 

Tehtävässä on eduksi reipas ja iloinen työote, hyvät asiakaspalvelutaidot sekä hygieniapassi. Kokemus keittiötyöstä on eduksi. Sujuva suomen kielen ymmärrys ja puhe vaaditaan. 

Arvostamme myös hyviä yhteistyötaitoja ja joustavuutta työtehtävien hoitamisessa. Tehtävään sisältyy myös ilta- ja viikonlopputyöskentelyä ja tehtävä edellyttää vähintään 16 vuoden ikää. Oma kulkuneuvo on välttämätön. 

Vapaamuotoisten hakemusten viimeinen jättöpäivä on maanantai 26.2.2024 sähköpostitse osoitteeseen anna.honkanen@evl.fi Otamme yhteyttä haastatteluun valittuihin viikolla 11. Haastattelut pidetään tiistaina 19.3.2024. Palkka määräytyy KirVESTES:sin mukaan, vaatimusryhmän N31 mukaisesti. (alle 18 v palkka on 1344,85 e/kk ja yli 18 v palkka on 1567,78 e/kk) 

Lisätietoja Riuttarannan tehtävistä antaa palveluvastaava Anna Honkanen p. 040 662 3165 anna.honkanen@evl.fi