Kesä- ja
kausityöntekijöitä

Vihdin seurakunnan hautausmaille haetaan kausi- ja kesätyöntekijöitä hautojenhoito- ja puistotöihin 21.4.2022 alkaen. Odotamme sinulta säännöllisyyttä, kykyä fyysiseen ulkotyöhön, positiivista asennetta ja valmiutta itsenäiseen työskentelyyn sekä ryhmätyöhön. Kausityöntekijöiden osalta eduksi katsotaan viheralan työkokemus ja/tai koulutus sekä ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus. Kausityöntekijät palkataan n. 6 kuukauden työsuhteisiin. Kesätyöntekijät palkataan noin neljän viikon jaksoihin. Työn alkaessa kesätyöntekijän on oltava 16 vuotta täyttänyt. Tehtävät ovat kuukausipalkkaisia, palkkaus työehtosopimuksen mukaan.

Osa hakijoista kutsutaan haastatteluun viikoilla 6-8. Tehtäviin valituille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Tiedustelut: hautausmaan toimisto p. 09 3478 5030 arkisin klo 9-11 tai janne.nummela@evl.fi
Vapaamuotoiset hakemukset: vihti.seurakunta@evl.fi tai Vihdin seurakunta, työhakemus hautausmaat, Kartanontie 51 03400 Vihti. Hakemusten on oltava perillä 4.2.2022 klo 14 mennessä.

Vihdin kirkko on valtakunnallinen tiekirkko ja ensi kesäksi etsitään tiekirkkopäivystäjiä noin 1 kk työsuhteisiin. Hakijoilta toivotaan englannin ja ruotsin kielen suullista taitoa. Osa hakijoista kutsutaan haastatteluun lähiviikkoina.
Tiedustelut: toimistosihteeri Päivi Putkonen-Hegazi p. 09 3478 500 arkisin klo 9-15.
Vapaamuotoiset hakemukset ja toivomus työn ajankohdasta:
vihti.seurakunta@evl.fi tai Vihdin seurakunta,
seurakuntatoimisto, Kappelitie 5,  03100 Nummela.
Hakemusten on oltava perillä 4.2.2022
klo 14 mennessä. Valinnat tehdään hakemusten