Raamattuluentoja Nummelan seurakuntakeskuksessa keväällä 2024

Kevään raamattuluennot on tarkoitettu kaikille Raamatusta ja Raamatun teksteistä kiinnostuneille. Luennot järjestetään sunnuntaisin klo 16 Nummelan kirkossa seuraavina päivinä: 28.1., 25.2., 24.3., 28.4., 28.5. Katso tarkemmat tiedot ao. kalenterilistauksesta! Listaan on lisätty myös musiikkitieteilijä Topi Linjaman luento 21.3. Bachin pääsiäisteoksesta

"Luennon lomassa Vihdin kamarikuoro laulaa otteita palmusunnuntaina 24.3. klo 18 Vihdin kirkossa esitettävästä Johannes-passiosta. Johannes-passion ensiesityksestä tulee kuluneeksi 300; se esitettiin pitkäperjantaina 1724. Luennolla Topi Linjama kertoo, mistä Bachin pääsiäisteoksessa on kysymys. Passion tekstejä ja niiden taustoja selitetään ja Bachin musiikillisia ratkaisuja avataan tavalla, jota voi ymmärtää myös ilman pitkiä musiikin opintoja. nojataan myös teologiaan, Luento pohjautuu saman nimiseen kirjaan, jota voi kuvata kansantajuiseksi musiikin tutkimukseksi, mutta siinä nojataan myös teologiaan, sillä passio on alkujaan kirkon musiikkia.
Luentoa voi seurata myös etänä, tarkemmat ohjeet lähempänä."

Raamattuluennot ovat osa Nummelan seurakuntakeskuksella kokoontuvan Olotila-yhteisön toimintaa. Olotila tarkoittaa avoimia ovia, mahdollisuutta kokoontua ja osallistua erilaisiin toimintoihin. Pientä purtavaa ja kahvitarjoilu luennon jälkeen!