Raamattuluentoja Nummelan seurakuntakeskuksessa keväällä 2024

Kevään raamattuluennot on tarkoitettu kaikille Raamatusta ja Raamatun teksteistä kiinnostuneille.

Kevään viimeinen luento Nummelan kirkossa järjestetään sunnuntaina 26.5. klo 16.

LUENTO ON PERUTTU. UUSI AJANKOHTA ILMOITETAAN MYÖHEMMIN.

Seurakunta-aiheisella luennolla pohditaan Vanhan testamentin ja Uuden testamentin aikaisia joukkoja ja niihin kuulumista. Mistä seurakunta syntyi, ja millaista alkuseurakuntien elämä oli. Tutustutaan vähän kirjeisiin ja siihen, kuinka seurakunnista pidettiin huolta! Ota oma Raamattusi mukaan, saatat tarvita sitä.

Luennon pitää pastori Annika Wallenius seurakunnasta.

Raamattuluennot ovat osa Nummelan seurakuntakeskuksella kokoontuvan Olotila-yhteisön toimintaa. Olotila tarkoittaa avoimia ovia, mahdollisuutta kokoontua ja osallistua erilaisiin toimintoihin. Pientä purtavaa ja kahvitarjoilu luennon jälkeen!

Suosituksi osoittautunut raamattuluentosarja tulee saamaan syksyllä jatkoa. Syksyllä järjestetään myös raamattupäivä. Hengen eväitä - Raamattu voimavarana lauantaina 5.10 2024 tulee pitämään sisällään paitsi luentoja, myös mm. musiikkia ja nukketeatteria. Tapahtumapaikkoina tulevat palvelemaan Vihdin kirkko ja kirkonkylän seurakuntatalo.