Hannu Hiipakan luennot arkeologiasta ja Raamatun historiasta

Vihdissäkin pappina toiminut Pyhän maan opas, Karmel-yhdistyksen toiminnanjohtaja Hannu Hiipakka, pitää Nummelassa kolmen illan sarjan Israelin arkeologiaan ja Raamatun historiaan liittyen. Tervetuloa

Kolmen tiistai-illan luentosarja, jonka pitää Raamatun ja Israelin asiantuntija, pitkään Israelissa oppaana toiminut pastori Hannu Hiipakka Suomen Karmel-yhdistyksestä. 21.3 luennon aiheena on Jerusalem, 28.3 illan aihe on Merentie ja 4.4 illan aihe on Galilea. Luennot käsittelevät arkeologiaa ja Raamatun historiaa. Illat alkavat kello 18.00. Nummelan seurakuntakeskuksen seurakuntasalissa.

Vihdin seurakuntatalo

Yhteiskristillinen raamattupiiri

Nummelan messun valmisteluryhmä seurakuntalaisille

Valmistelemme seuraavan viikon sunnuntain messua. Tervetuloa mukaan!

Arki-ilta

ARKI-iltoja pidetään joka toinen tiistai klo 18-20 Nummelan seurakuntakeskuksen perhekerhon tiloissa osoitteessa Kappelitie 5, Nummela. Ikähaarukkaamme on karkeasti 20-45, Tervetuloa rohkeasti mukaan!