Hannu Hiipakan luennot arkeologiasta ja Raamatun historiasta

Vihdissäkin pappina toiminut Pyhän maan opas, Karmel-yhdistyksen toiminnanjohtaja Hannu Hiipakka, pitää Nummelassa kolmen illan sarjan Israelin arkeologiaan ja Raamatun historiaan liittyen. Tervetuloa

Kolmen tiistai-illan luentosarja, jonka pitää Raamatun ja Israelin asiantuntija, pitkään Israelissa oppaana toiminut pastori Hannu Hiipakka Suomen Karmel-yhdistyksestä. 4.4 illan aihe on Galilea. Luennot käsittelevät arkeologiaa ja Raamatun historiaa. Illat alkavat kello 18.00 Nummelan seurakuntakeskuksen seurakuntasalissa.

Yhteislaulutiistait

Risto Ranta-ahon johdolla perehdytään herätysliikkeiden lauluaarteisiin Virsikirjassa
Pääosin illoissa on teemallinen osuus, mutta kaikissa illoissa lauletaan mukana olevien toivomia lauluja.
Risto Ranta-aho on nummelalaistunut musiikin ammattilainen, jonka erityislahjana on laulukirjojen tekeminen.

Vihdin seurakuntatalo

Aamurukous