Uutislistaukseen

Vihdin seurakuntatalon tulevaisuus -kuulemistilaisuus 28.4.

Vihdin seurakuntatalo kesäaikaan kuvattuna Pappilan mäeltä

Vihdin seurakuntatalo kesäaikaan kuvattuna Pappilan mäeltä

Kirkonkylällä sijaitseva Vihdin seurakuntatalo avautuu kesän jälkeen seurakunnan ja kuntalaisten käyttöön. Seurakuntatalo on ollut keväällä remontissa aiemmin ilmenneiden sisäilmaongelmien vuoksi. 

Sisätilaremontissa rakennuksen rakenteet mm. huolellisesti kuivattiin ja tiivistettiin. Remontin valmistuttua tilojen puhtaasta ilmasta huolehtivat Genano-merkkiset sisäilmapuhdistimet. Samanlaiset sisäilmapuhdistimet ovat olleet käytössä Nummelan seurakuntakeskuksen tiloissa. Genanon ilmanpuhdistusteknologia eliminoi VTT:n tieteellisen tutkimuksen mukaan 99,999 % sisäilman mikrobeista kuten viruksista, bakteereista ja homeitiöistä. Laite poistaa myös haitalliset kaasut ja hajut.

Vihdin seurakunta järjestää torstaina 28.4. klo 18 - 20  välisenä aikana Vihdin kirkossa kuulemistilaisuuden, johon kuka tahansa voi osallistua ja tulla kertomaan ajatuksiaan tulevasta toiminnasta seurakuntatalolla. Kuntalaisilla ja yhteistyötoimijoilla on nyt mahdollisuus kertoa omia ideoitaan, jotta voisimme yhdessä kartoittaa mahdollisuuksia ja käytännön järjestelyjä. Seurakuntatalolla tulee olemaan myös seurakunnan omaa toimintaa, josta tulee olemaan nähtävillä alustava kartoitus. Tilaisuudessa on läsnä mm. kiinteistöremontista tietäviä seurakunnan työntekijöitä. 

Vihdin seurakuntatalo tulevaisuudessa -kuulemistilaisuus
torstai 28.4. klo 18-20
Vihdin kirkko
Tilaisuudessa kahvitarjoilu klo 17.30 alkaen.

20.4.2022 13.22