Uutislistaukseen

Vihdin kirkko täyttää 250 vuotta

Vihdin kirkko on paikkakunnan arvokkain rakennus, maamerkki isien ja äitien työstä ja hengellisen yhteisön yhteen kokoontumisen paikka ja myös erinomainen konserttisali. 

Vihdin seurakunta juhlii kuluvana vuonna 250 vuoden iän saavuttanutta Vihdin kirkkoa.

Juhlinta huipentuu syyskuun viimeiseen viikkoon ja lokakuun alkuun. Ohjelma on monipuolinen ja eri ikäisille suunnattu. Ajantasaista tietoa juhlatapahtumista täältä: Vihdinkirkko250 - Vihdin seurakunta

Pari poimintaa:

Perjantaina 30.9. Vihdin kirkossa vietetään Vihdin kirkko 250 -Kasvumessua, jossa esiintyy mm. nuorten musatiimi. Messun jälkeen Vihdin seurakuntatalolla jatketaan Vihdin kirkko 250 -nuorisoiltaa viettäen. 

Lauantaina 1.10. klo 18 ja 20 alkaen Vihdin kirkossa esitetään Saman taivaan alla -kuvaelma, joka on historioitsija Eino Ketolan käsikirjoittama ja Pirkko Talolan ohjaama ja Anna-Leena Brännareen puvustama. Rooleissa nähdään useita vihtiläisiä. 

Sunnuntaina 2.10. klo vietämme klo 10 Vihdin kirkossa Juhlamessua, jossa saarnaa piispa Kaisamari Hintikka. Juhlamessussa kuulemme kantaesityksenä Jorma Hannikaisen säveltämän Rauhan maja -kuorofantasian.

13.9.2022 10.54