Uutislistaukseen

Musiikkia Vihdin kirkossa

Anderson University Chorale Vihdin kirkon pihalla esityspäivänä 21.5.2023. Kuva Asko Ojanne

Anderson University Chorale Vihdin kirkon pihalla esityspäivänä 21.5.2023. Kuva Asko Ojanne

Viime viikolla helatorstaina Vihdin kirkko täyttyi äärimmilleen, kun edesmenneen seurakunnan kanttorin Masa Kilpeläisen muistokonserttiin kerääntyi lähes 700 musiikin ystävää, joukossaan yli 100 konsertissa esiintynyttä muusikkoa. Tilaisuudessa esiintyi myös Vihdissä 13. kertaa vieraillut Anderson University Chorale. Myös heidän oma konserttinsa sunnuntaina 21.5. sai suurta suosiota ja kiitosta. Konsertti Vihdin kirkossa oli osa Anderson University -kuoron Pohjoismaiden kiertuetta.

Kesäkonserttien sarja on alkamassa ja varmistaa sen, että musiikista pääsee nauttimaan myös tulevina viikkoina ja kuukausina.

Ensimmäinen kesäisen musiikin tilaisuus on toukokuun viimeisenä päivänä, jolloin esitetään Jorma Hannikaisen Vihdin kirkon 250-vuotisjuhlamessuun säveltämä teos Rauhanmaja. Ohjelmassa esitetään lisäksi kuoron muuta Itä-Suomen konserttikiertueen ohjelmistoa, mm. Arvo Pärtin, Toivo Kuulan ja Felix Mendelssohnin musiikkia. 

Kesämusiikkia "Rauhanmaja"; Vihdin kamarikuoro, johtaa Jorma Hannikainen, Virva Puumala, sopraano, Kaisa-Leena Hannikainen, urut

ke 31.5. klo 19.00 Vihdin kirkko

Vapaa pääsy, ohjelma 10 euroa
Kuljetustiedustelut Nummelasta Vihdin kirkkoon: 093478500 tai [email protected]

 

Mainos kesäkonserteista tekeillä, ilmestyy pian kirkon julistetelineisiin, ilmoitustauluille, Facebook-tapahtumiin, lehteen ja tänne seurakunnan nettisivuille. 

 

Kesäkonserteista lisätietoa:

23.5.2023 11.41