Uutislistaukseen

Kiertoajelu uusille vihtiläisille la 4.5.

Bussi lähtee Vihdin kirkonkylän linja-autoasemalta (Linjala) klo 11.45 ja saapuu Nummelan linja-autoasemalle klo 12.00, josta kierrosta jatketaan. Vihdin kunnanjohtaja Erkki Eerola tuo tilaisuuteen kunnan tervehdyksen.

Kiertoajelu on ensisijaisesti suunnattu äskettäin Vihtiin muuttaneille tai vasta lyhyen ajan kunnassa asuneille. Kiertoajelulla tutustutaan Vihdin palveluihin, historiaan ja harrastusmahdollisuuksiin. Kiertoajelun hinta on 5 euroa per henkilö (maksu käteisellä linja-autossa). Hintaan sisältyy kahvitarjoilu taukopaikalla. Kiertoajelulle mahtuu mukaan 50 henkilöä.

Kiertoajelun kestosta johtuen se ei välttämättä sovellu aivan pienille lapsille. Vihdin seurakunta on järjestänyt kiertoajelun ajaksi alakouluikäisille lapsille tarkoitetun lastenhoitopalvelun Nummelan seurakuntakeskuksessa (osoite: Kappelitie 5). Lastenhoito on maksutonta. Lapsille tarjotaan iltapäivän aikana myös pientä välipalaa.

Ilmoittautuminen kiertoajelulle alkaa 4.3. ja päättyy 18.4. Kiertoajelulle voi ilmoittautua Vihdin kunnan internet-sivuilta löytyvällä ilmoittautumislomakkeella: https://www.webropolsurveys.com/S/968B4267A0BD64AE.par

Tulossa myös teemailta uusille kuntalaisille

Vihdin Nuorkauppakamari järjestää yhteistyössä Vihdin kunnan kanssa keskiviikkona 22.5. klo 18 alkaen erityisesti uusille kuntalaisille suunnatun teemaillan Luksian auditoriossa Nummelassa (osoite: Ojakkalantie 2). Tapahtuman pääpuhujana on talouden rautainen ammattilainen, varallisuusvalmentaja Terhi Majasalmi. Lisäksi kuullaan ajankohtaista asiaa kodin remontoinnista. Esittelyssä ovat myös vapaa-ajanviettomahdollisuudet kunnassamme: liikunta- ja kulttuuripuolelta löytyy paljon tekemistä koko perheelle. Tapahtuman juontaa stand-up koomikko Simo Takanen. Lisätietoja tapahtumasta löytyy nuorkauppakamarin internet-sivuilta: http://www.jcivihti.com/

Lisätietoja:

Kiertoajelusta:

Vihdin Opaskerho Hiidenheilat/Sirpa Niemi, puh. 040 520 6334, sirpaliisaniemi(ät)gmail.com
Vihdin Opaskerho Hiidenheilat/Seija Hynnälä, puh. 0440 388 109

Kiertoajelun ajaksi järjestetystä lastenhoidosta:

Vihdin seurakunta, vs. tiedottaja Heikki Nieminen, puh. 040 548 8657, heikki.nieminen(ät)evl.fi

Vihdin Nuorkauppakamarin teemaillasta:

Pirita Forsius, puh. 050 548 0775, pirita.forsius(ät)forsius.fi

www.vihti.fi
www.vihtiseura.fi
www.vihdinseurakunta.fi
www.jcivihti.com

6.3.2019 09.55