Suomalais-saksalainen kuorokonsertti

Vihdin kirkko - Kirkkosali

Saksan Wolfhagenin seurakunnan kuoro kanttori Bernd Geiersbachin Johdolla ja Tapiolan seurakunnan kamarikuoro kanttori Liisa Malkamäen johdolla esittävät F. Mendelssohnin Koraalikantaatin "Wir glauben all an einem Gott" ja Hymnin Hör mein Bitten, jossa solistina laulaa Tiia Saari, sekä Arvo Pärtin "Little more tractus", yhteislauluna Sibeliuksen Soi kunniaksi Luojan. Lisäksi Liisa Malkamäki esittää uruilla Naji Hakimin musiikkia.

Ohjelma 10 euroa. Tervetuloa!

Hannu Kiiskin oppilaiden joulumatinea

Ikäihmisten kauneimmat joululaulut

Päiväkuoro, Ulla Eho-Saario, Katja Nieminen

Kirkkokuoron harjoitus Vihdin kirkossa

Kirkkokuoroon ovat tervetulleita myös uudet laulajat, jotka pystyvät laulamaan moniäänistä musiikkia. Kuorossa on erinomainen ilmapiiri, harjoituksissa iloinen ja lämmin meininki. Kuorossa laulaa tällä hetkellä 8 sopraanoa, 6 alttoa, 3 tenoria ja 5 bassoa. Kuorossa annetaan jatkuvasti äänenkäytön opastusta ja koulutusta. Kirkkokuoro esiintyy Vihdin seurakunnan messuissa n. kerran kuussa, ja pitää kerran kaudessa harjoitusleiripäivän. Uusien laulajien tulee varautua pieneen laulunäytteeseen.
Tiedustelut kuoronjohtaja Kaisa-Leena Hannikainen, kaisa-leena.hannikainen@evl.fi, 0404855985.