Suomalais-saksalainen kuorokonsertti

Vihdin kirkko - Kirkkosali

Saksan Wolfhagenin seurakunnan kuoro kanttori Bernd Geiersbachin Johdolla ja Tapiolan seurakunnan kamarikuoro kanttori Liisa Malkamäen johdolla esittävät F. Mendelssohnin Koraalikantaatin "Wir glauben all an einem Gott" ja Hymnin Hör mein Bitten, jossa solistina laulaa Tiia Saari, sekä Arvo Pärtin "Little more tractus", yhteislauluna Sibeliuksen Soi kunniaksi Luojan. Lisäksi Liisa Malkamäki esittää uruilla Naji Hakimin musiikkia.

Ohjelma 10 euroa. Tervetuloa!

Vihti-Gospel -harjoituspäivä

"Puhutteleeko gospel sydäntäsi? Saako rytmimusiikki lanteesi keikkumaan? Haluatko laulaa mukana? Houkutteleeko esiintyminen?
Tule mukaan opettelemaan gospelin laulamista, rytmiä ja liikettä Nina Pakkasen, Stadin rautaisimman gospelkuoronjohtajan kanssa!
Emme pahastu osaamisesta, isommassa porukassa on kivempaa!
Emme edellytä osaamista, tämä on sinulle joka haluat oppia.
Opettelemme gospellauluja yksi- ja moniäänisesti, maistelemme gospelsoundia sekä rytmikkääseen gospellaulamiseen kuuluvaa liikkumista. "
Gospel Helsingin johtaja Nina Pakkanen ja muusikko Joonatan Rautio.
Mukana lisäksi Hiiden Laulu, Aino-Maria Ollikainen, Elina Pikkuhookana. Kaikki gospel-laulamisesta kiinnostuneet tervetuloa!
Gospel-Vihti esiintyy Nummelan messussa 21.10. klo 12

Päiväkuoro klo 10

Päiväkuoron harjoitukset Nummelan kirkkosalissa. Tervetuloa!

Poikien bändit

Bändit 10-14-vuotiaille pojille Sankarlan nuortentilassa.