Yhteislaulutiistait

Risto Ranta-aho ja Petri Javanainen laulattavat Virsikirjasta ja Viisikielisestä.
Illoissa lauletaan toivelauluja Virsikirjasta ja Viisikielisestä sekä lisämausteita muista laulukirjoista.
Pääosin illoissa on teemallinen osuus, mutta kaikissa illoissa lauletaan mukana olevien toivomia lauluja.

Risto Ranta-aho on nummelalaistunut musiikin ammattilainen, jonka erityislahjana on laulukirjojen tekeminen.
Petri Javanainen palveli aiemmin kristillisen järjestön kirkkomuusikkona yli 10 vuoden ajan.

"Varmana laulaa Herrasta saan"

Perhetupa

Perhetupa on iltapäivällä kokoontuva perheiden vapaamuotoinen kohtauspaikka. Nummelassa voi ennen perhetuvan alkua osallistua Toivon paikan edulliseen lounasruokailuun.
Muuten perhetuvan sisältö on perhekerhon ja perhepesän kaltaista, rennossa ja mukavassa hengessä, perheiden toiveita kuunnellen.

Pappila - Sali Lilja

Perhetupa

Perhetupa on iltapäivällä kokoontuva perheiden vapaamuotoinen kohtauspaikka. Kirkonkylässä Pappilan perhetupa alkaa yhteisellä, edullisella keittolounaalla.

Tilaisuuden pitäjällä, muualla

Perhekerho Otalammen työväentalolla

Kaikille avoin perheiden kerho, seuraa ja iloista tekemistä lapsille ja aikuisille. Voit tulla oman aikataulusi mukaan, ei ennakkoilmoittautumista.