Perhetupa Kirkonkylän Pappila

Pappila - Sali Lilja

Kaikille avoin perhekerho, seuraa ja iloista tekemistä lapsille ja aikuisille. Voit tulla oman aikataulusi mukaan, ei ilmoittautumista.

Tervetuloa!

Tilaisuuden pitäjällä, muualla

Selin Pyhis

Pyhis on lasten oma pyhä hetki, jossa tutustutaan Taivaan Isään laulaen, leikkien ym.
Kaikki yli nelivuotiaat lapset ovat tervetulleita itsekseen ja pienemmät yhdessä vanhempien kanssa.

Ojakkalan kerhotila

Pyhis

Pyhis on lasten oma sunnuntain pyhä hetki, jossa tutustutaan Taivaan Isään laulaen, leikkien askarrellen ja iloiten. Kaikki yli nelivuotiaat ovat tervetulleita mukaan itsekseen ja pienimmät lapset yhdessä vanhemman kanssa. hetki kestää n. 45 min.

Pyhis Ojakkalan kerhotilassa, os. Kenttätie 2.

Pyhis