Pirittojen konsertti "Syksyn satoa"

Tyttökuoro Pirittojen syyskauden konsertti
joht. Ulla Eho-Saario, säest. Timo Saario
Kuorolaisten järjestämä buffetti ennen konserttia klo 14:30 alkaen ja sen jälkeen.
Konsertin jälkeen on myös mahdollista ostaa leivonnaisia kotiin vietäväksi.

Tyttökuoro Pirittojen syyskauden konsertti
joht. Ulla Eho-Saario, säest. Timo Saario
Konsertin jälkeen on myös mahdollista ostaa leivonnaisia kotiin vietäväksi.

Päiväkuoro klo 10

Päiväkuoron harjoitukset Nummelan kirkkosalissa. Tervetuloa!

Poikien bändit

Bändit 10-14-vuotiaille pojille Sankarlan nuortentilassa.

Kirkkokuoron harjoitus Nummelassa

Kirkkokuoroon ovat tervetulleita myös uudet laulajat, jotka pystyvät laulamaan moniäänistä musiikkia. Kuorossa on erinomainen ilmapiiri, harjoituksissa iloinen ja lämmin meininki. Kuorossa laulaa tällä hetkellä 8 sopraanoa, 6 alttoa, 3 tenoria ja 5 bassoa. Kirkkokuoron ohjelmisto on varsin monipuolinen gregorianiikasta gospeliin. Kuorossa annetaan jatkuvasti äänenkäytön opastusta ja koulutusta. Kirkkokuoro esiintyy Vihdin seurakunnan messuissa n. kerran kuussa, ja pitää kerran kaudessa harjoitusleiripäivän. Uusien laulajien tulee varautua pieneen laulunäytteeseen.
Tiedustelut kuoronjohtaja Kaisa-Leena Hannikainen, kaisa-leena.hannikainen@evl.fi, 0404855985.