J. S. Bach: Johannes-passio

Vihdin kamarikuoro, barokkiorkesteri Galantina, sopraano Virva Puumala, altto Katariina Heikkilä, tenori Tuomas Miettola, basso Luke Scott, Mika Nikander, Jeesus, Timo Kiiskinen, evankelista
Johtaa Jorma Hannikainen
Ohjelma 20 + euroa. Ohjelman tuotto menee kulujen peittämiseen ja Yhteisvastuukeräyksen hyväksi.
Kuljetustiedustelut Nummelasta vihti.seurakunta@evl.fi 093478500 22.3. mennessä
Johannes-passion sisältöön ja teologiaan voi tutustua musiikkitieteilija Topi Linjaman luennolla "Johdatusta Johannes-passioon", joka on Nummelan kirkkosalissa to 21.3. klo 18-19, seurattavissa myös etänä.

Johtaa Jorma Hannikainen
  • Lähetys- ja avustustyö Lähetys- ja avustustyö