Kesätöitä tarjolla!

3.2.2020 13.40

Kesä- ja kausityöntekijöitä

Hautausmaille haetaan kausi- ja kesätyöntekijöitä

hautojenhoito- ja puistotöihin 20.4.2020 alkaen. Odotamme sinulta säännöllisyyttä, kykyä fyysiseen ulkotyöhön, positiivista asennetta ja valmiutta itsenäiseen työskentelyyn sekä ryhmätyöhön. Kausityöntekijöiden osalta eduksi katsotaan viheralan työkokemus ja/tai koulutus sekä ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus. Kausityöntekijät palkataan n. 6 kuukauden työsuhteisiin. Kesätyöntekijät palkataan noin neljän viikon jaksoihin. Työn alkaessa kesätyöntekijän on oltava 16 vuotta täyttänyt.
Osa hakijoista kutsutaan haastatteluun viikolla 8. Tehtäviin valituille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.
Tiedustelut: hautausmaan toimisto p. 09 3478 5030 arkisin klo 9-11 tai riikka.virtanen@evl.fi
Vapaamuotoiset hakemukset: vihti.seurakunta@evl.fi tai Vihdin seurakunta, työhakemus hautausmaat, Kartanontie 51 03400 Vihti. Hakemusten on oltava perillä 14.2.2020 klo 14 mennessä.

Tiekirkkopäivystäjiä

Vihdin kirkko on valtakunnallinen tiekirkko ja ensi kesäksi etsitään tiekirkkopäivystäjiä noin 1 kk työsuhteisiin. Hakijoilta toivotaan englannin ja ruotsin kielen suullista taitoa. Osa hakijoista kutsutaan haastatteluun lähiviikkoina.
Tiedustelut: toimistosihteeri Päivi Putkonen-Hegazi p. 09 3478 5048.
Vapaamuotoiset hakemukset ja toivomus työn ajankohdasta:
vihti.seurakunta@evl.fi tai Vihdin seurakunta, kirkkoherranvirasto, Pisteenkaari 5, 03100 Nummela.
Hakemusten on oltava perillä 14.2.2020 klo 14 mennessä. Valinnat tehdään hakemusten ja haastatteluiden perusteella.

Kesätyöntekijä leirikeskukseen

Vihdin seurakunnan Riuttarannan leirikeskukseen haetaan kesätyöntekijää ajalle 1.6.- 31.7.2020. Tehtävä on kokoaikainen.

Työhön kuuluu keittiö- ja siivoustyötä viiden-kuuden hengen tiimissä. Pääpaino on keittiötöissä. Odotamme tehtävään valittavalta vähintään 16 vuoden ikää, aktiivista työotetta ja luontevaa palveluasennetta. Aiempi kokemus keittiötyöstä on eduksi. Tehtävään sisältyy ilta- ja viikonlopputyötä. Auto tai muu kulkuväline on välttämätön.

Palkka
Palkka määräytyy virka- ja työehtosopimuksen mukaan.

Hakeminen
Toimita vapaamuotoinen hakemuksesi viimeistään perjantaina 21.2.2020 sähköpostitse osoitteeseen tapio.arvola@evl.fi.

Haastattelut
Otamme yhteyttä haastatteluun valittuihin viikolla 9.

Riuttarannan tuleva emäntä Anna Honkanen anna.honkanen@evl.fi tai 040 662 3165
Ylivahtimestari Tapio Arvola tapio.arvola@evl.fi tai 0400 635 3671